Tarife standard receptie Hotel Tismana sezon 2021

Hotelul nostru va pune la dispozitie camere in configuratiile ce se regasesc mai jos.

Rezerva acum si beneficiezi de pana la 39%

reducere la tarifele din lista alaturata!

Perioada
01.09-04.09
18.06-24.06
21.08-31.08
25.06-09.07
21.07-20.08

Loc in camera dubla fara balcon cu mic dejun

170 lei

190 lei

230 lei

250 lei

Loc in camera dubla cu balcon cu mic dejun

180 lei

200 lei

240 lei

260 lei

Loc in camera dubla SUPERIOARA cu balcon si mic dejun

240 lei

260 lei

300 lei

320 lei

Loc in camera dubla fara balcon – ALL INCLUSIVE

290 lei

300 lei

340 lei

380 lei

Loc in camera dubla cu balcon – ALL INCLUSIVE

300 lei

310 lei

350 lei

390 lei

Loc in camera dubla SUPERIOARA cu balcon – ALL INCLUSIVE

360 lei

370 lei

410 lei

450 lei

Apartament fara balcon – ALL INCLUSIVE

*680 lei

*700 lei

*780 lei

*860 lei

Apartament cu balcon – ALL INCLUSIVE

*730 lei

*750 lei

*830 lei

*910 lei

REDUCERI de pana la 39% pentru Oferta Inscrieri Timpurii 2021

Oferta este valabila pentru sejururi de minim 5 nopti.


* Tariful de apartament este pentru 2 persoane. Tariful de single reprezinta 80% din valoarea camerei duble.


Acceptam tichete de vacanta emise de Edenred, Sodexo si UP Romania


Nu se accepta animale de companie.


Tuturor clientilor li se va atasa o bratara de identificare pe care sunt obligati sa o poarte pe toata perioada sejurului.


Taxa litoral nu este inclusa in tarif, aceasta urmind a se incasa la receptie.


FACILITATI ACORDATE PENTRU SERVICII CU ALL INCLUSIVE: mic dejun – bufet suedez, pranz – bufet suedez, cina – bufet suedez, gustari – intre 15 -17 (produse de patiserie si inghetata), bar all inclusive intre orele 10 – 23, cu bauturi alcoolice si racoritoare de productie indigena (bere, vin alb, vin rosu, bauturi spirtoase, sucuri, apa), bar all inclusive – cafea si ceai intre orele 8 -17, gradinita cu loc de joaca pentru copii, piscina adulti si copii, sezlonguri si umbrele la piscina, parcare auto in limita locurilor disponibile, jocuri de divertisment: sah, table, rummy, internet wireless, teren volei, teren minifotbal, mese de ping-pong, seif – pastrare valori, camera bagaje, trezirea turistilor la ora solicitata, acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor, comenzi de taxi.


FACILITATI ACORDATE PENTRU LOC IN CAMERA CU MIC DEJUN: mic dejun – bufet suedez, cazare in camera cu baie proprie cu dus, TV LCD, cablu, racitor, telefon international, aer conditionat, gradinita cu loc de joaca pentru copii, piscina adulti si copii, sezlonguri si umbrele la piscina, parcare auto in limita locurilor disponibile, jocuri de divertisment: sah, table, rummy, internet wireless, teren volei, teren minifotbal, mese de ping-pong, seif – pastrare valori, camera bagaje, trezirea turistilor la ora solicitata, acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor, comenzi de taxi.


SERVICII CU PLATA: sali conferinte intre 20 si 70 locuri (dotate cu TV plasma, videoproiector, flipchart, calculator, acesta fiind optional), servicii de fax si telefon, biliard, bar de zi .


FACILITATI COPII: copiii pana in 7 ani beneficiaza de gratuitate dar nu beneficiaza de pat suplimentariar. Copiii intre 7 – 12 ani vor achita 50% din tariful de adult si beneficiaza de pat suplimentar. Oferta pentru copii este valabila pentru maxim 2 copii insotiti de 2 adulti per camera.


Copiii peste 12 ani achita tarif de adult. In camera se poate adauga un singur pat suplimentar.


SERVICII CORPORATE: va rugam sa ne contactati pe e-mail: office@hoteltismana.ro


*Rezervarile efectuate cu oferta INSCRIERI TIMPURII nu pot fi anulate sau modificate decat cu pierderea integrala a sumelor achitate in avans.


Atentie: Daca se face anularea rezervarii cu mai mult de 7 zile inainte de data sosirii, se va opri contravaloarea primei zile de cazare plus comisioane bancare. Daca anularea se face cu mai putin de 7 zile inainte de data sosirii nu se mai restituie avansul acordat. In cazul anularilor pe caz de boala sau deces, justificate cu acte, anuntate cu mai putin de 7 zile inainte de data sosirii se va restitui tot avansul mai putin contravaloarea primei zile de cazare.


(Aceste conditii de anulare se aplica numai in cazul rezervarilor efectuate cu tarifele standard)


In cazuri de forta majora (evenimente meteorologice extreme, revolte, razboi, atacuri teroriste sau invazie, actiuni guvernamentale sau de reglementare, foamete, epidemii si/ sau impunerea unui embargou) ce implica imposibilitatea oferirii serviciilor achitate partial sau total in perioada rezervata initial, se vor reprograma sejururile pentru o perioada ulterioara sau se vor emite vouchere turistice in cuantumul achitat ce vor avea o valabilitate de 24 de luni.

Va informam ca incepand cu anul 2021, Consiliul Local Mangalia a instituit taxa speciala de statiune.

Conform HCL nr. 283/23.12.2020 taxa speciala de statiune este in cuantum de 5 lei / zi / turist (peste 18 ani).

Aceasta taxa se achita la receptie in ziua cazarii.

Valoarea taxei de statiune poate suferi modificari pana la momentul sejurului dvs. Valoarea achitata va fi cea valabila in momentul cazarii.

Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea cuantumului taxei de statiune.Check-in-ul se face la ora 18:00 iar Check-out-ul la ora 12:00


Pentru detalii suplimentare si comenzi va rugam sa ne contactati la tel: 0743.335.441 sau prin e-mail: office@hoteltismana.ro

Complexul Hotel Club TISMANA va asteapta intr-o atmosfera relaxanta si primitoare sa va petreceti o vacanta de neuitat impreuna cu cei dragi.

Locuri disponibile pentru sezonul 2021

Rezervati acum o camera pentru sezonul estival. Acceptam si tichete de vacanta.

INFORMATII SI REZERVARI