Tarife standard receptie Hotel Tismana

Hotelul nostru va pune la dispozitie camere in configuratiile ce se regasesc mai jos.

Perioada
01.09-05.09
11.06-20.06
21.08-31.08
21.06-09.07
10.07-20.08

Loc in camera dubla fara balcon cu mic dejun

150 lei

170 lei

210 lei

220 lei

Loc in camera dubla cu balcon cu mic dejun

160 lei

180 lei

220 lei

230 lei

Loc in camera dubla SUPERIOARA cu balcon si mic dejun

220 lei

240 lei

280 lei

290 lei

Loc in camera dubla fara balcon - ALL INCLUSIVE

270 lei

280 lei

320 lei

350 lei

Loc in camera dubla cu balcon - ALL INCLUSIVE

280 lei

290 lei

330 lei

360 lei

Loc in camera dubla SUPERIOARA cu balcon - ALL INCLUSIVE

340 lei

350 lei

390 lei

420 lei

Apartament fara balcon - ALL INCLUSIVE

*640 lei

660 lei

740 lei

800 lei

Apartament cu balcon - ALL INCLUSIVE

*690 lei

710 lei

790 lei

850 lei

REDUCERI de pana la 33% pentru Oferta Speciala 2020

Oferta este valabila pentru sejururi de minim 5 nopti.

Pentru platile efectuate cu cardul de vacanta se percepe un comision de 2% din valoarea achitata cu cardul


* Tariful de apartament este pentru 2 persoane. Tariful de single reprezinta 80% din valoarea camerei duble.


Acceptam tichete de vacanta emise de Edenred, Sodexo si UP Romania


Nu se accepta animale de companie.


Tuturor clientilor li se va atasa o bratara de identificare pe care sunt obligati sa o poarte pe toata perioada sejurului.


Taxa litoral nu este inclusa in tarif, aceasta urmind a se incasa la receptie.


FACILITATI ACORDATE PENTRU SERVICII CU ALL INCLUSIVE: mic dejun - bufet suedez, pranz - bufet suedez, cina - bufet suedez, gustari - intre 15 -17 (produse de patiserie si inghetata), bar all inclusive intre orele 10 - 23, cu bauturi alcoolice si racoritoare de productie indigena (bere, vin alb, vin rosu, bauturi spirtoase, sucuri, apa), bar all inclusive - cafea si ceai intre orele 8 -17, gradinita cu loc de joaca pentru copii, piscina adulti si copii, sezlonguri si umbrele la piscina, parcare auto in limita locurilor disponibile, jocuri de divertisment: sah, table, rummy, internet wireless, teren volei, teren minifotbal, mese de ping-pong, seif - pastrare valori, camera bagaje, trezirea turistilor la ora solicitata, acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor, comenzi de taxi.


FACILITATI ACORDATE PENTRU LOC IN CAMERA CU MIC DEJUN: mic dejun - bufet suedez, cazare in camera cu baie proprie cu dus, TV LCD, cablu, racitor, telefon international, aer conditionat, gradinita cu loc de joaca pentru copii, piscina adulti si copii, sezlonguri si umbrele la piscina, parcare auto in limita locurilor disponibile, jocuri de divertisment: sah, table, rummy, internet wireless, teren volei, teren minifotbal, mese de ping-pong, seif - pastrare valori, camera bagaje, trezirea turistilor la ora solicitata, acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor, comenzi de taxi.


SERVICII CU PLATA: sali conferinte intre 20 si 70 locuri (dotate cu TV plasma, videoproiector, flipchart, calculator, acesta fiind optional), servicii de fax si telefon, biliard, excursii, inchiriere masini, comenzi taxi, bar de zi .


FACILITATI COPII: copiii pana in 7 ani beneficiaza de gratuitate dar nu beneficiaza de pat suplimentariar. Copiii intre 7 - 12 ani vor achita 50% din tariful de adult si beneficiaza de pat suplimentar. Oferta pentru copii este valabila pentru maxim 2 copii insotiti de 2 adulti per camera.


Copiii peste 12 ani achita tarif de adult. In camera se poate adauga un singur pat suplimentar.


SERVICII CORPORATE: va rugam sa ne contactati pe e-mail: office@hoteltismana.ro


*Rezervarile efectuate cu oferta INSCRIERI TIMPURII nu pot fi anulate sau modificate decat cu pierderea integrala a sumelor achitate in avans.


Atentie: Daca se face anularea rezervarii cu mai mult de 7 zile inainte de data sosirii, se va opri contravaloarea primei zile de cazare plus comisioane bancare. Daca anularea se face cu mai putin de 7 zile inainte de data sosirii nu se mai restituie avansul acordat. In cazul anularilor pe caz de boala sau deces, justificate cu acte, anuntate cu mai putin de 7 zile inainte de data sosirii se va restitui tot avansul mai putin contravaloarea primei zile de cazare.


(Aceste conditii de anulare se aplica numai in cazul rezervarilor efectuate cu tarifele standard)


In cazuri de forta majora (evenimente meteorologice extreme, revolte, razboi, atacuri teroriste sau invazie, actiuni guvernamentale sau de reglementare, foamete, epidemii si/ sau impunerea unui embargou) ce implica imposibilitatea oferirii serviciilor achitate partial sau total in perioada rezervata initial, se vor reprograma sejururile pentru o perioada ulterioara sau se vor emite vouchere turistice in cuantumul achitat ce vor avea o valabilitate de 24 de luni.Check-in-ul se face la ora 18:00 iar Check-out-ul la ora 12:00


Pentru detalii suplimentare si comenzi va rugam sa ne contactati la tel: 0743.335.441 sau prin e-mail: office@hoteltismana.ro

Complexul Hotel Club TISMANA va asteapta intr-o atmosfera relaxanta si primitoare sa va petreceti o vacanta de neuitat impreuna cu cei dragi.

Locuri disponibile pentru sezonul 2020

Rezervati acum o camera pentru sezonul estival. Acceptam si tichete de vacanta.

INFORMATII SI REZERVARI