O alegere excelenta pentru o vacanta relaxanta atat pentru familiile cu copii cat si pentru grupuri de prieteni.

REZERVĂ ACUM

O alegere excelenta pentru o vacanta relaxanta atat pentru familiile cu copii cat si pentru grupuri de prieteni.

REZERVĂ ACUM

O alegere excelenta pentru o vacanta relaxanta atat pentru familiile cu copii cat si pentru grupuri de prieteni.

REZERVĂ ACUM

Bun venit

in resortul nostru!

Situat într-un cadru natural deosebit, Hotel Tismana All Inclusive Familly Club este unul dintre hotelurile de marcă ale litoralului, fiind primul complex din România care a oferit turiștilor conceptul de ALL INCLUSIVE. Arhitectura mediteraneeană, cu arcade și intrări în camere din exterior (inspirată din cea a mănăstirii Tismana din județul Gorj), se integrează perfect în peisajul zonei, astfel cele cinci corpuri ale hotelului cu regim de înălțime de maxim două etaje oferă intimitatea pe care turiștii o caută într-o vacanță de relaxare.

Aer curat și vegetație bogată

Pe malul lacului

Poziția încântătoare, complexul fiind situat chiar pe malul lacului Tismana, face ca liniștea să fie unul dintre atuurile importante ale hotelului. Aleile curților interioare surprind plăcut prin spațiile umbrite de verdeața luxuriantă iar grădinile cu fântâni arteziene sunt locul ideal pentru relaxare și încărcare cu energie în timpul zilelor călduroase de vară.

Piscinele

Piscinele aflate pe malul lacului sunt adevărate punctele de atracție atât pentru cei mari cât mai ales pentru micii turiști. Și ce poate să fie mai frumos într-o vacanță decât să poți admira din balcon răsăritul soarelui peste mare, lac și piscine, culorile dimineții creând un spectacol fascinant pe luciul de apă! Umbrele si sezlongurile la piscine se acorda in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina). Gustarile dintre mese sunt incantarea zilei.

Restaurant

Restaurantul și terasa sunt puncte de atracție pentru turiști pe întreaga zi. Dacă diminețile încep cu un mic dejun care te încarcă de energie, la prânz preparatele apetisante fac deliciul gurmanzilor, iar la răcoarea serii terasa devine locul preferat pentru momente de relaxare în compania prietenilor.

Activitati

Teren volei, teren minifotbal, mese de ping-pong, sunt câteva dintre facilitățile care întregesc oferta de petrece a timpului liber în mod activ și relaxant. Cere oferta la receptie!

Distractie

Loc de joaca pentru copii interior si exterior, activitati pentru copii, muzica live, program artistic seara, cursuri de dans, tenis de masa, rummy, table, sah, billiard.

Bar

Barul all inclusive este deschis între orele 10:00 și 23:00 și oferă băuturi alcoolice și răcoritoare( bere, vin, băuturi cu grad ridicat de alcool, suc, apă). Ceaiul este disponibil între orele 08:00 și 17:00

Plaja

La plaja din Jupiter, una dintre cele mai frumoase de pe litoral, se ajunge după câțiva pași pe malul lacului Tismana. Plaja cu nisip fin, care se pierde treptat în marea limpede este locul ideal atât pentru cei care doresc să se bronzeze cât și cei care vor să se relaxeze la răcoarea umbrelelor. Clientii hotelului beneficiaza de 50% reducere.

Parcare

Parcarea gratuita in limita disponibilitatii.

Paradis Land

Paradis Land – Primul parc de aventură de la malul mării, Paradis Land va invită la activitate sportivă și relaxare în mijlocul naturii, prin intermediul celor 14 trasee cu dificultate progresivă, împărțite în funcție de nivelul de dificultate și grupa de vârstă. Fiecare traseu este simbolizat de o culoare specifică pentru a fi ușor de recunoscut de către participanți. Cel mai nou ESCAPE ROOM de pe litoral s-a deschis la Parcul de aventură “Paradis Land” Neptun. Pregătește-te să găsești indiciile care să te conducă spre comoara piraților. Clientii hotelului beneficiaza de 50% reducere.


Toate serviciile noastre sunt completate de o ambienta placuta, distractie si muzica live.

ALTE FACILITATI:

  • Recepţia hotelului are program non-stop
  • Copiii au la dispoziţie un loc de joacă.
  • Oaspeţii se pot bucura de facilităţi gratuite precum de tenis de masă.
  • Parcare proprie (gratuita in limita locurilor disponibile).
  • Internet gratuit.
In apropiere

Experimenteaza si exploreaza

Teatrul de vară din Jupiter se află la mai puțin de 100 m de complexul Tismana All Inclusive Family Club.

La Parcul de aventură Paradis Land se poate ajunge după o plimbare de 15 minute pe jos.

Plaja "La Steaguri" Neptun se afla la aproximativ 10 minute de mers pe jos.

Centrul staţiunii litorale Neptun se află la doar 1 km de această proprietate.

Orasul Constanţa este situat la 39,7 km distanta.

Aeroportul Mihail Kogălniceanu este situat la 73,6 km de proprietate.