Masuri de siguranta impotriva Covid-19  implementate de Hotel Tismana

Hotel si personal

  • S-au instalat dispensere cu dezinfectant pe baza de alcool atat in zonele accesibile clientilor cat si in spatiile comune ale angajatilor
  • Tot personalul poarta masca de protectie
  • S-au organizat sesiuni de instruire a personalului cu privire la noile proceduri privind protectia lor si a tuturor oaspetilor
  • Se igienizeaza zilnic suprafetele cu solutii specifice
  • Au fost afisate mesaje informative despre igiena personala, distantare sociala pentru prevenire Covid-19 recomandate de Ministerul Sanatatii
  • Se monitorizeaza zilnic temperatura si starea de sanatate a personalului
  • S-au marcat locurile de asteptare in receptie pentru a preveni aglomeratia
  • Pe timpul noptii spatiul receptiei este dezinfectat cu generator de ozon (O3)
  • Se vor amplasa zone de colectare a deseurilor rezultate din utilizarea mastilor si a manusilor

Cazare

  • Se monitorizeaza temperatura si starea de sanatate a clientilor la cazare
  • Se dezinfecteaza cheile la fiecare check-out si ori de cate ori este nevoie
  • Se dezinfecteaza camerele si aerele conditionate cu generator de ozon (O3) dupa fiecare check-out
  • Se dezinfecteaza telecomenzile si toate suprafetele cu solutii specifice

Servicii de masa

  • S-au stabilit si marcat cai diferite de intrare si iesire din restaurant
  • S-au marcat locurile de asteptare in restaurant pentru a preveni aglomeratia
  • Mesele de pe terasa si din restaurant au fost distantate la 2m (mesele din restaurant vor fi utilizate dupa acordul autoritatilor)
  • Personalul care va servi la bufet va purta masca si manusi de protectie si va inmana tacamurile si vesela pentru a evita atingerea lor de mai multe persoane
  • Tacamurile vor fi ambalate individual
  • Dupa fiecare utilizare a meselor si a olivierelor, acestea sunt dezinfectate, iar in intervalul orar dintre mese sunt dezinfectate toate aparatele din restaurant (aparate de cafea, apa si sucuri, etc)
  • Pe timpul noptii toate spatiile din incinta restaurantului si a bucatariei sunt dezinfectate cu generator de ozon (O3)
  • Aerisirea permanenta a restaurantului
  • Se vor amplasa zone de colectare a deseurilor rezultate din utilizarea mastilor si a manusilor

Piscina

  • Sezlongurile sunt amplasate la o distanta de 2m si igienizate dupa utilizare
  • Tratarea piscinei respecta dozajele si solutiile avizate de Directia de Sanatate Publica
  • Articolele de plaja puse la dispozitie in zona piscinelor sunt dezinfectate frecvent

INFORMATII SI REZERVARI